Colantare Folie Carbon

Avantajul colantarii cu folie carbon este odata designul urban, placut, al autoturismului insa si protectia ce o ofera acesta. Fiind o folie destul de groasa aceasta poate suporta lovituri sau zgarieturi usoare si medii.

Folia adeziva imitatie de carbon poate fi un produs premium sau low cost, fiind fabricat de o serie restransa de companii cu traditie in productia de autocolante. Acest autocolant imita destul de realist textura carbonului, conferind un aspect placut suprafetelor pe care este aplicat.

Folosim atat variante premium cat si low-cost. Varianta low-cost este recomandata doar suprafetelor plane si ce nu sunt supuse foarte des agentilor termici (soare, temperaturi mici sau mari exagerate).

Nu se recomanda aplicarea foliei pe masini revopsite in alte ateliere decat cele acreditate sau masini care prezinta vopsea deteriorata, puncte de rugina sau alte defecte, deoarece cand doriti indepartarea foliei nu va garantam ca vopseaua va ramane intacta.

Ideea de a colanta autoturismul in vederea astuparii zgarieturilor adanci sau a lacului sarit de pe vopseaua autoturismului este falsa si nu acceptam astfel de autoturisme in vederea colantarii. Orice astfel de problema elimina garantie ce o oferim regulat.